Nieuw bij Livera Valkenswaard: ProudBreast

VALKENSWAARD – Livera Valkenswaard heeft een nieuw merk toegevoegd aan het assortiment, namelijk ProudBreast. Dit merk biedt een alternatief voor borstprotheses en is ontwikkeld voor en door vrouwen. Deze ‘Qups’ van ProudBreast passen in bijna alle bh-modellen die verkrijgbaar zijn bij Livera Valkenwaard. 

De Qup is een lichtgewicht borstprothese die comfortabel draagt en niet zweet. De prothese is gemaakt van een warmteregulerend schuim en zachte stoffen in pasteltinten en modieuze printjes. De Qup zit fijn op de huid en kan gewoon in de wasmachine. Het is een ideale oplossing die je een zetje geeft om lekker in je vel te zitten indien je een borst mist. De Qups zijn verkrijgbaar in mooie kleuren en fijne stoffen. Bovendien zijn er verschillende modellen beschikbaar. Zo is er de ‘soft Qup’ die lekker licht is maar wél opvullend. Het ‘sport’ model is sneldrogend waardoor het perfect geschikt is om in te sporten, zwemmen, zweten,…  De ‘parel’ biedt, met iets meer gewicht, een natuurlijk gevoel voor balans. De Qup kan simpelweg gedragen worden in prothese lingerie of kan vastgezet worden in reguliere bh’s. Benieuwd? Kom dan zeker eens langs bij Livera Valkenswaard, Eindhovenseweg 13 in Valkenswaard. Voor meer informatie over de collecties kijk op www.livera.nl