Kwaliteit en vakmanschap bij Mark Compen: vloeren, trappen en renovaties 

SOERENDONK – Mark Compen heeft 30 jaar ervaring in het leggen van parket-, pvc- of laminaatvloeren, maar ook voor traprenovaties en de renovatie van bestaande vloeren bent u hier aan het juiste adres. Mark draagt niet enkel vakmanschap, maar ook kwaliteit en een correcte service van A tot Z hoog in het vaandel. 

“Klanten kunnen bij mij terecht voor een compleet pakket, de mogelijkheden zijn uitgebreid en alles wordt steeds in volledig overleg met de klant in orde gemaakt,” aldus Mark. 

“Alle projecten starten met een duidelijk oriënterend gesprek,” vertelt Mark. “Samen bespreken we ter plaatse wat de wensen en mogelijkheden zijn. Dit zorgt voor een goede start van de samenwerking,” legt Mark uit. “Ik werk vrijblijvend een offerte uit en bij akkoord, kunnen de werkzaamheden van start gaan. Met de klant worden alle details, ook tijdens het project, duidelijk besproken want het belangrijkste is dat we samen tot een topresultaat komen.” 

Niet enkel vakwerk is belangrijk, ook de gebruikte materialen spelen een grote rol. “Ik werk al jarenlang samen met enkele zorgvuldig gekozen leveranciers. Zij hebben bewezen dat ze kwalitatief hoogstaande producten leveren. Wanneer ik ter plaatse ga neem ik altijd verschillende stalen mee zodat de klant een goed beeld krijgt van hoe een parket er in hun woning uit komt te zien.” In het voorjaar opent Mark een showroom met magazijn in het hartje van Soerendonk. Ook Martijn Notten van Notten Walldesign zal zich hier vestigen. “We hebben ieder ons eigen bedrijf,” legt Mark uit, “Maar onze diensten vullen elkaar mooi aan. Dankzij de komst van een winkel met magazijn kan ik mijn klanten het volledige aanbod laten zien. Momenteel wordt er nog volop gewerkt om alles op punt te zetten, de opening is gepland voor het voorjaar van 2023.” 

Bij Mark Compen kunt u terecht voor vloeren in parket, PVC of laminaat, maar ook voor traprenovaties en de renovatie van bestaande vloeren. Meer info? Bel Mark via tel. 0031 6 21894384 of mail naar info@markcompen.nl 

ACTIE 

Wie voor eind november 2022 een offerte aanvraagt, krijgt direct 10% korting op het totaalbedrag!