Oogcafé Cranendonck

CRANENDONCK – Elke derde vrijdag van de maand komt de oogvereniging in MFC De Borgh bij elkaar voor het oogcafé. De oogvereniging ondersteunt mensen met visuele beperkingen. Afgelopen vrijdag zijn ze bij Harrie en Annie thuis geweest. Harrie heeft namelijk een go box in gebruik. De go box is een kastje tussen de decoder en de tv dat de Nederlandstalige ondertiteling voorleest. Anuschka van de Lisdonk van Lowvision Totaal (www.lvt.nl) was er als gastspreker om de go box  uit te leggen en te demonstreren. Zo konden de gasten zelf ervaren hoe het werkt en hoe het klinkt. Het was een gezellige en leerzame bijeenkomst. Graag willen we Harrie en Annie bedanken voor de gastvrijheid en de lekkere koffie. Het volgende oogcafé is vrijdag 18 november van 14 tot 16 uur in De Borgh. Heeft u interesse om een bijeenkomst bij te wonen? Dan kunt u vrijblijvend binnenlopen of u kunt contact opnemen met Linda via e-mail: linda.hanique@skynet.be