Speelgoedgeefplein: Maak anderen blij met jouw speelgoed

HAMONT-ACHEL – Zijn jouw kinderen uit hun speelgoed gegroeid? Of zijn ze bepaalde stukken beu en spelen ze er niet meer mee? Maak er dan iemand anders gelukkig mee! In samenwerking met het Huis van het Kind organiseert Jeugdraad Hamont-Achel ook dit jaar het Speelgoedgeefplein. Op zondag 13 november van 10.00 tot 13.00 uur kan je in het Huis van het Kind speelgoed binnenbrengen en zelf nieuw – tweedehands – speelgoed uitkiezen. 

Het speelgoed waar je kroost niet meer mee speelt, is meer dan welkom bij het Speelgoedgeefplein. De pop, puzzel of actiefiguur wordt door de speelgoeddokter onderzocht om na te gaan of het nog in goede staat is. Uit al het speelgoed dat bruikbaar is, mag iedereen iets mee naar huis nemen. Ook als je zelf geen speelgoed hebt binnengebracht. Ben je dus nog op zoek naar een leuk Sinterklaas- of eindejaarscadeau? Kom dan zeker een kijkje nemen! De toegang is gratis. Het speelgoed dat op het einde van de dag geen nieuwe eigenaar heeft, wordt geschonken aan een goed doel. 

Foto archief