Suske en Wiske Studio in Achel 

ACHEL –  Op zondag 6 november zal er in restaurant De Zevensprong voor 1 dag de Suske en Wiske studio huisvesten. Luc Morjaeu is al sinds 2005 de hoofdtekenaar van de populaire reeks Suske en Wiske. Met zijn complete team laat hij op zondag 6 november zien hoe het er aan toe gaat in de Suske en Wiske studio. De verhalen worden getekend op scenario van Peter van Gucht en uitgewerkt door het team en uiteindelijk ingekleurd door Sabine. Zij zullen met plezier een album voorzien van een handtekening en, indien tijd, een kleine tekening in een album. Suske en Wiske studio-dag in Achel op 6 november van 10.00 tot 17.00 uur in De Zevensprong aan de Sint Odillialaan 81 te Achel. Signerende tekenaars die aanwezig zijn deze dag: Luc Morjaeu, Peter Van Gucht (scenario), Sabine De Meyer (inkleuring), Christiaan Verhaeghe (decors), Wout Schoonis en Thijs Wessels. Tevens is er die dag een speciale uitgave van het luxe album ‘De Schitterende Schetsen’. Dit album is in een beperkte oplage van 200 exemplaren verkrijgbaar, steeds met gesigneerde ex libris en een halve pagina Suske en Wiske (originele schets). Verder is er een speciale Suske en Wiske-shop i.s.m. De Fameuze Fanclub en zijn er leuke Suske en Wiske aanbiedingen. De entree is gratis. Tekenaars signeren enkel ter plaatse gekochte albums. Meer info op de Facebookpagina ‘Signeerweekend Achel’.