Sporting Pelt M15 en M17 winnen

PELT – Afgelopen weekend kwamen M15 en M17 van handbal Sporting Pelt in actie. Voor de M15 stond de de uitwedstrijd tegen Lummen/Tessenderlo op het programma. De wedstrijd kwam moeizaam op gang en al snel stonden de Peltse meiden 2 goals achter. Was het Halloween of zaten ze al met hun gedachten bij de eerste ploeg? Voor Ingrid was het de hoogste tijd om enkele positiewissels door te voeren. Dit draaide goed uit en na 10 minuten stonden ze terug gelijk.  Erop en erover was de boodschap! De focus lag weer op de wedstrijd en konden de rust ingaan met een voorsprong van 7 doelpunten. (6-13)

De tweede helft ging in dezelfde trend verder. Hier en daar nog te veel slordigheden. Maar Sporting kon wel goed doorwisselen zodat iedereen voldoende speelminuten kreeg en weer wat spelervaring kon opdoen. Eindstand 13-23. Snel douchen en terug naar Pelt om de mannen van de eerste ploeg te gaan aanmoedigen. 

Zondag was het de beurt aan de M17 om Bilzen te ontvangen. Het vele balverlies en de slechte passen, aan beide kanten, zorgden dat het scoren niet lukte.  Pas na de 16de minuut bij een stand van 4-4, nam Bilzen geleidelijk een voorsprong  met 3 goals.  Ruststand 4-7. De tweede helft verliep iets vlotter voor Sporting en ze namen zelfs de leiding. Bilzen gaf niet op en kwam nog terug tot op één goal.  De laatste 10 minuten was het scoren terug aan Peltse kant, waardoor Sporting uiteindelijk won met 15-11.