Halloweenspektakel in Pelt 

PELT – Oef, we kunnen terug opgelucht ademhalen na 2 avonden en nachten vol angstaanjagende momenten en vreemde bebloede wezens die onschuldige wandelaars de stuipen op het lijf jagen. Op 28 en 29 oktober organiseerde Pelt Events namelijk de 10de editie van het Halloween Spektakel op het domein van De Grote Hof. Het was de eerste keer dat het event volledig was uitverkocht. Tijdens een griezelige tocht werden de bezoekers doorheen verschillende ruimtes geloodst, allemaal ingedeeld in kamertjes en gangen, met elk een eigen thema. Zo was er een kerkhof en een horrorcircus waar vroeger een discotheek lag. Ruim een uur lang werden de bezoekers, verdeeld in kleine groepjes, langs allerhande griezelige taferelen geleid. Gelukkig vielen er hier geen gewonden, al werd er toch wat geschreeuwd. De organisatie Pelt Events kijkt terug op een geslaagd evenement. Fotograaf Bère heeft het ook weer dapper doorstaan, en nadat hij het bloed van zijn camera en het slijm van zijn geheugenkaart had geveegd, kwamen er 479 foto’s in zijn fotoreeks! Bekijk ze allemaal via de Facebookpagina van Fotopelt.be 

Foto’s Albert Loos