Jong geleerd is oud gedaan 

CRANENDONCK – Dat is het thema van De Week van de Motoriek 2022 (7-10 november) en dat brengt Turnlust Budel graag nog eens onder de aandacht. Het is van belang dat de jeugd van jongs af aan veelzijdig en met plezier beweegt om een gezonde motorische basis te ontwikkelen voor later. De ervaringen die mensen in hun verleden opdoen met bewegen en de manier waarop ze zijn opgegroeid, blijken namelijk goede voorspellers voor hoe mensen met bewegen omgaan op latere leeftijd.  Turnlust Budel heeft een aanbod voor jong en oud en alles wat daartussen zit. De jongste kunnen tot en met hun zesde levensjaar komen gymmen. Een gymles is een combinatie van plezier en een flinke dosis gezonde ontwikkeling. Er worden namelijk tal van ontwikkelingen gestimuleerd. De kinderen tot 4 jaar gymmen met een ouder. Zo wordt ook de ouder-kindrelatie vergroot. Naast gym, turnen en dans, biedt Turnlust Budel ook lessen voor volwassenen en senioren. Zo kunt u terecht voor jazz gym, meer bewegen voor ouderen of senioren gym. Kijk op de website www.turnlust-budel.nl voor het complete aanbod of neem gerust contact op. Bij interesse kunt u altijd 3 gratis proeflessen nemen.