Laatste rit fietsseizoen

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Vorige zondag was de laatste rit van het reguliere fietsseizoen voor de Liller wielertoeristen van WTC ‘Allemaal op de fiets’. Het was de 47ste in de rij. Enkele dapperen zullen nog wel op zondagmorgen fietsen in het bos of op de weg zolang het weer het toelaat. Maar voor de A en B-groep zit het vooropgezette rittenschema erop.

De E-groep oftewel de elektrische fietsers fietsen in de herfst en winter gewoon verder, dit kan door de hen ter beschikking gestelde kledij door de 3 clubsponsors:  Carwash Club, Zinkwerken Vabuel en ATS technieken. De E-groep vertrekt steeds om 9 uur op het Lilse Dorpsplein. Na een tochtje van 60 km werden de renners op De Bosuil verwacht voor een  traktatie. De Limburgse vlaai mocht natuurlijk niet ontbreken om een prachtig seizoen af te sluiten.