Nipt verlies FC Cranendonck

CRANENDONCK – En ook in deze wedstrijd was FC Cranendonck gelijkwaardig aan zijn tegenstander. En wederom bleven ze met lege handen achter. Het werd een 0-1 verliespartij. Al binnen een minuut kreeg FC Cranendonck een dot van een kans. De allereerste aanval van FC Cranendonck kon alleen door een overtreding in het strafschopgebied worden tegengehouden. De daaropvolgende penalty werd jammerlijk gemist door Nory Saanen. Het was Lierop dat na 8 minuten nog eens wat zout in de FC Cranendonck wonde deed strooien. Een mooie steekbal op de rechtsbuiten van Lierop werd met een onhoudbare lob over doelman Pieter Broers afgerond, 0-1. FC Cranendonck liet het er niet bij zitten en kon voor de rust diverse kansen creëren, maar het scoren van een doelpunt was niet aan FC Cranendonck besteed. Het bleef bij de rust 0-1. Na de pauze bleef FC Cranendonck met man en macht de gelijkmaker najagen, maar het was Lierop dat met snelle uitvallen steeds gevaarlijk was. Het was aan invaller doelman Pieter Broers te danken dat het tot het laatste fluitsignaal spannend bleef. FC Cranendonck was uiteindelijk niet bij machte om uit deze wedstrijd nog een punt weg te slepen. Na 90 minuten blies de goed fluitende scheids het einde en moest FC Cranendonck de punten aan Liessel laten.