‘Onze Natuur‘

HAMONT-ACHEL – De film “Onze natuur” trekt veel volk op elke locatie waar deze wordt vertoond. Uitpunt heeft de Cultuurkring Hamont-Achel in staat gesteld om deze film op woensdag 9 november in de namiddag voor hun en andere belangstellenden te vertonen.

De film is een spannende en vertederende familiefilm, die iedereen onderdompelt in de prachtige wereld van onze natuur. Het is het hoopvolle verhaal van de versnipperde natuur in België die onder druk staat, maar toch weet te overleven. Het vertelt het verhaal van de overwinnaars, de opportunisten, de uitvreters, de vechters, de slimmeriken en de bazen. Maar ook dat van de verliezers, de soorten die we over een paar jaar misschien niet meer tegenkomen… De film is te zien op woensdag 9 november om 14.00 uur in Cinema Walburg

aan de Kerkstraat 28 te Hamont-Achel. Een ticket kost 7€. Voor houders van de cultuurpas Cultuurkring worden de ticketkosten door de Cultuurkring betaald..

Meer info via telefoon 011 510502 of e-mail uitpunt@hamont-achel.be