Tips nieuwe hoogheid Buulder Buk

BUDEL – Hoewel Sinterklaas nog niet in het land is lijkt het er bij c.v. Buulder Buk wel op dat men in de stemming komt. Niet alleen de stemming voor carnaval maar ook voor Sinterklaas. Want opnieuw worden er hints gedeeld over de nieuwe hoogheid die bij wijze van grote uitzondering dit seizoen bekend gemaakt gaat worden op de elfde van de elfde tijdens Ut Get Beginne. Als tip 8 weet men te melden: -zet ’t beste beentje voor. En als tip 9:-heeft geen 2 linkerhanden. Nu we weten hoe het zit met de benen en handen van de nieuwe Prins, Prinses of Prinsenpaar weet je vast ook welke naam of namen erbij horen. Voor zij op 11 november bekend gemaakt gaan worden tijdens Ut Get Beginne kun je natuurlijk ook altijd jouw ideale hoogheid met ons delen via secretaris@buulderbuk.nl. En wie weet krijg jij van onze 67e Hoogheid wel die bak Budels die klaar staat voor diegene die uit de goede inzenders wordt geloot. Antwoorden insturen kan tot uiterlijk 10 november 24.00 uur! Verder ben je 11 en 12 november natuurlijk van harte welkom bij c.v. Buulder Buk voor de aftrap van carnaval 2022-2023. De entree is op beide dagen geheel gratis is en op het podium deze dagen DJ Ganzz, DJ Jerome, DJ Siem, Schorre Chef en MC Vals, Bonte Carlo en Jeroen van Zelst. Kortom een feest dat je niet kunt en wilt missen.