Start Repair Café Maarheeze

MAARHEEZE – Op maandag 7 november wordt een begin gemaakt met het Repair Café van de Ouderenvereniging Maarheeze. Tussen 13.30 en 16.30 uur kan men in Onze School aan de Stationsstraat 52 terecht voor het inleveren van de kapotte objecten. Er wordt begonnen met kleine huishoudelijke apparaten zoals: broodroosters; boormachines, strijkijzers, waterkokers, koffiezetapparaten, naaimachines, cd-spelers, radio’s, etc. maar ook klokken. Ruim twee jaar geleden waren er al vergevorderde plannen voor opstarten van een Repair Café. Wegens de corona-pandemie is dit uitgesteld. Nu we deze moeilijke periode achter ons hebben gelaten, gaan we met frisse energie van start. In deze milieubewuste tijd is het heel geweldig dat Repair Café er voor kan zorgen dat kapotte voorwerpen niet direct worden afgedankt. Als er een mogelijkheid is, geef ze dan een tweede kans. Weggooien? Mooi niet!