Tonpraat Try-outs bij de Klimroos te Budel

BUDEL – Op maandag  en dinsdag 7 en 8 november vinden weer try-out avonden plaats voor tonpraters / buutreedners / kletsers vanuit diverse regio’s in Nederland. Deze try-outs vinden plaats in het clubhuis van ‘Stichting de Klimroos’. Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur en daarbij horen dus ook de bonte avonden en zittingen. Voor de tonpraters een drukke periode waarbij ze hun beste buuts willen brengen om het publiek eens lekker te laten lachen. Maar niks is zo belangrijk voor deze kletsers om hun buut te ‘try-outen’. Op die manier kunnen ze uitfilteren en corrigeren en hun verhaal bijschaven. Op elke avond staan er een zeven tonpraters in de ton. Uit Brabant, Limburg en (jawel) Drenthe! Feedback van het publiek is zeer gewenst. Daarom bent u uitgenodigd om in het publiek te gaan zitten en uw mening te geven over de kletsers. Dit kan op 7 en 8 november vanaf 20 uur bij De Klimroos aan de Poelderstraat 2 te Budel. Het clubhuis is al open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.