Bordspel Wegwijzer Maarheeze gepresenteerd

MAARHEEZE – Donderdag 27 oktober werd door burgemeester Roland van Kessel van de Gemeente Cranendonck het nieuwe bordspel Wegwijzer Maarheeze in ontvangst genomen.

Het bordspel kwam tot stand door een samenwerking van de Dorpsraad Maarheeze en de sociaal makelaar. Het is gebaseerd op het alom bekende spel waarin straten moeten worden gekocht en verhuurd. Het is echter volledig aangepast aan het dorp Maarheeze. De straten op het bord liggen allemaal in  Maarheeze en de opdrachten zijn aangepast. Met dit spel willen de Dorpsraad en de sociaal makelaar het dorp promoten. Bovendien is het spel gemaakt door jongeren met een beperking op hun dagbesteding. Dus  het is ook nog verbonden aan een goed doel. Zeker in de komende tijd een leuke vrijetijdsbesteding en mogelijk een leuk cadeautje voor de feestdagen. Wilt u voor €35 ook in het bezit komen van dit unieke spel? Stuur een mail naar wegwijzermaarheeze@gmail.com.

Bij de foto: Burgemeester van Kessel, sociaal makelaar Marina Bukkems en Willy Kuipers, namens de Dorpsraad, bij de overhandiging.