Repair Café  in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Deze week is er weer een Repair Café in ’t Buuls Zitje. De hele bezetting van het Repair Café staat klaar met het nodige werkmateriaal. Op zaterdag 5 november  kun je komen met defecte apparaten. Je kunt denken aan broodroosters, koffiezetapparaten, stofzuigers, boormachines of klokken. Geef je apparaat een tweede leven want een nieuwe kopen kan altijd nog! Is een apparaat afgeschreven dan kun je het ook naar de Huiskamer in Budel-Schoot, Maarheeze of Soerendonk brengen waar de ‘Mannen van Metaal’ ze uit elkaar halen. De onderdelen worden dan nog hergebruikt. Heel veel mensen worden echter wel geholpen en gaan weer blij naar huis. De reparatie is gratis, behalve eventuele materiaalkosten. Een bijdrage in de pot wordt natuurlijk gewaardeerd! Het Repair Café is van 10.00 tot 12.00 uur en de koffie staat klaar voor 75 cent per kop.

Verder in de planning voor november een infomiddag over smokkelen die samen met de Bibliotheek wordt georganiseerd en een bezoek aan het Smokkelmuseum. Over beide activiteiten binnenkort meer informatie. De huiskamer is dagelijks geopend met alle wekelijkse activiteiten zoals kaarten, knutselen, rummikub spelen, lunch (om de week) en schilderen,  evenals de gezellige koffie ochtend- en middagen. Voor meer info kun je mailen naar buulszitje@gmail.com. Bellen kan ook 0031 6 10227398 of coördinator Kitty (0031 6 30447705) . In de Huiskamer liggen ook flyers om mee te nemen. Daarop staat ook alle info. ’t Buuls Zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer. Hopelijk tot ziens!