Sinterklaas komt naar Budel!

BUDEL – Sinterklaas komt binnenkort weer naar Nederland en België. De Sint heeft laten weten dat hij zondag 13 november naar Budel zal komen!  Achter de schermen is het Sint Nicolaas Comité Budel druk bezig de intocht te organiseren. Meer informatie over de intocht is terug te vinden via onze website www.sintinbudel.nl 

Het Sint Nicolaas Comité Budel verzorgt naast de intocht in Budel samen met Sinterklaas ervoor dat alle kinderen in Budel van 0 jaar tot en met groep 8 van de basisschool een verrassing krijgen! De kinderen die (nog) niet naar de basisschool krijgen deze verrassing in MFC De Borgh, de schoolgaande kinderen krijgen deze verrassing via de scholen. 

Het Sint Nicolaas Comité kan dit echter niet zonder uw hulp. Net als vorig jaar wordt ook dit jaar wederom geen huis-aan-huis collecte gehouden. Maar het Sint Nicolaas Comité Budel kan gesteund worden met de enveloppen actie. Vanaf 1 november 2022 ontvangt iedereen een envelop in de brievenbus. Het Comité vraagt om uw bijdrage in deze envelop te doen en de gesloten envelop voor 6 december 2022 mee te geven aan uw (klein)kind, familielid, buurtje enzovoorts naar één van de Budelse basisscholen, De Triolier, De Boogurt of de Schatkist.  U kunt de envelop ook inleveren tot 6 december 2022 bij MFC De Borgh of bij Intertoys aan de Nieuwstraat in Budel.  Wilt u liever niet de deur uit, of heeft u geen envelop ontvangen? U kunt ook terecht bij onze digitale collecte via de website en overmaken kan natuurlijk ook, via IBAN Rabobank NL57 RABO 0109522699. Namens het Sint Nicolaas Comité Budel alvast bedankt!