Teutepeuters openen carnavalsseizoen 

HAMONT – Een nieuw carnavalsseizoen staat eindelijk voor de deur! De Teutepeuters zijn er in ieder geval helemaal klaar voor en hopen op een seizoen zonder epidemie, storm of andere onaangename verrassingen. De Teutepeuters openen het nieuwe seizoen op vrijdag 11/11 met frühshoppen, bierlurken- en nagelwedstrijd in de Posthoorn, met optredens van “De Sjatties” en Partyconcept “Komt Goed”. Alles staat onder de muzikale begeleiding van DJ Bèr Total, en het startschot wordt gegeven om 14.00 uur. De entree is gratis. Zaal De Posthoorn is gelegen aan de Groenstraat 6 in hamont. 

De volgende dag, op zaterdag 12/11, staat de 38e Prinsenpronkzitting op het programma met diverse optredens. Er wordt afscheid genomen van Prins Kris I die gedurende 2,5 jaar de scepter heeft gezwaaid over carnaval vierend Hamont. Tevens stellen ze dan de 58e Stadsprins van Hamont aan jullie voor. Aanvang van deze avond is 20.00 uur, eveneens in carnavalstempel De Posthoorn. Kaarten voor deze 38e Prinsenpronkzitting kosten €13 per kaartje en zijn verkrijgbaar via Noël V.d.Rul (tel. 0032 49699 56 85 of noelvandenrul@gmail.com). De avond zelf zullen er geen kaarten verkocht worden, wil je erbij zijn, zorg dan dat je op voorhand je kaarten hebt gekocht.

Intussen is ook het voorspellen van de nieuwe Prins gestart. Er zijn wederom mooie prijzen te winnen en deelname is gratis. Deelnemingsformulieren zijn verkrijgbaar bij:

Carrosserie/Q8 Beliën, Paperpoint, café De Vègtès, café Den Teut, café Oké, cafetaria De Posthoorn, Bistro HTC en manege Flaming Star. Het gokken wordt afgesloten op donderdag 10/11. De nieuwe dorstlustige hoogheid zelve zal onder de juiste inzendingen de winnaars trekken en bekend maken. De Teutepeuters kijken ernaar uit en hopen u allen terug te zien op één van onze activiteiten en dat we er samen een grandioos seizoen van kunnen maken onder het motto:  “Wèllie zette Hamet op zie-ene kop!”