Veldsink-van Hunsel en Govers kalenders zijn er weer

BUDEL – Een nieuw jaar komt eraan, dus is het de hoogste tijd voor een nieuwe kalender. Ondanks dat steeds meer zaken online geregeld worden, moet het mogelijk blijven om gewoon even binnen te lopen. Zo werken we graag bij Veldsink-van Hunsel en Govers. Online waar het kan, offline waar het nodig is. Dat is eigenlijk ook zo met de kalender die we ieder jaar maken. Steeds meer mensen gaan over op een digitale agenda, maar de gedrukte kalender is nog altijd zeer gewenst bij onze klanten en dus blijven we deze service graag leveren. De kalender biedt onze klanten namelijk precies wat ze van onze dienstverlening mogen verwachten: overzicht en duidelijkheid. De kalender is ook dit jaar weer gratis af te halen op ons kantoor. Het kantoor is elke werkdag geopend van 08.30 uur – 17.00 uur.