Behoefte aan hulp bij kleine klusjes? Bel de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck!

BUDEL – De Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck biedt ondersteuning bij kleine klusjes.

U bent op leeftijd en/of u heeft beperkingen? U woont zelfstandig? Er is niemand in uw omgeving die u kan helpen met kleine klusjes, tuinonderhoud of u zit verlegen om een praatje? Dan kunt u gebruik maken van de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck. De Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck biedt o.a. ondersteuning bij kleine klussen, zoals het ophangen of wisselen van een lamp, het ophangen van een schilderij of het repareren van een lekkende kraan. We pakken klussen aan die maximaal twee uur werk kosten. De kosten bedragen €5,00 per uur en de eventuele materialen die nodig zijn. Wij bieden dit aan in Budel, Budel-Dorplein, Gastel en Soerendonk. Woont u in Maarheeze, dan belt u met de Helpende Hand en woont u in Budel-Schoot, dan kunt u bellen met Schoot voor Elkaar. Wilt u gebruik maken van een vrijwilliger die een klusje voor u komt opknappen? Bel dan naar het spreekuur van de VHC van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.30 uur op telefoonnummer 0031 495-592553. De spreekuren op maandagmiddag en donderdagmiddag zijn tijdelijk niet bereikbaar.