Binnenkort in HAC Weekblad: de Zorg Special 

REGIO – Tweemaal per jaar, in zowel het voor- als in het najaar, brengt HAC Weekblad een Zorg Special uit. Begin december staat er weer een bijlage gepland, volledig in het teken van zorg en alles wat daarbij komt kijken. Deze keer leggen we de focus op armoede als gevolg van het langdurig uitvallen op de werkvloer door bv. langdurige covid. Dit kan stress en fysieke klachten met zich meebrengen. Hoe ga je hiermee om en welke hulp is er beschikbaar? 

Voor deze special zijn we nog op zoek naar mensen die, al dan niet anoniem, hun verhaal willen doen. Een journalist van HAC Weekblad gaat graag met u in gesprek. Door deze informatie te delen, kunt u wellicht een groot verschil maken in het leven van anderen. Meewerken aan deze special? Stuur dan een mailtje met uw naam, contactgegevens en een korte uitleg over uw persoonlijke situatie en de redactie zal, in alle discretie, contact met u opnemen. HAC Weekblad is te bereiken via info@hacweekblad.eu of via tel. 0032 11 757201.