HAC WK Pool…Maak kans op prachtige prijzen 

REGIO – Op zondag 20 november gaat het 22e FIFA Wereldkampioenschap voetbal van start. Zowel  België als Nederland wist zich te kwalificeren en het belooft een pittig kampioenschap te worden. Normaal gezien wordt het WK georganiseerd in de zomermaanden maar gezien de extreme temperaturen in het gastland werd uitzonderlijk besloten om het WK door te laten gaan in de winter, namelijk van 20 november tot en en met 18 december 2022. Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal wordt elke vier jaar gespeeld.

Natuurlijk organiseert HAC Weekblad, naar goede gewoonte, ook dit jaar een WK Pool. Binnenkort kan iedereen zich weer via de website van HAC Weekblad registreren (met een nieuwe account of een account van voorgaande jaren) en zijn of haar pronostiek bekend maken. Voorspel bij iedere match zo goed de eindstand en probeer zo door te stoten naar de finale! Zeker de moeite, want HAC Weekblad heeft ook voor deze editie prachtige prijzen weten te scoren. Wat dacht u van een vliegreis naar Turkije geschonken door Reisburo Riks de Jong, 1 minuut gratis winkelen bij Plus Dennis van Moorsel, een Salora 58 inch Android Smart TV gesponsord door Stevens Televisies Budel-Schoot, een sportabonnement bij Anytime Fitness Maarheeze of een EDY Koelkast ter beschikking gesteld door Van der Kampen Reparatie – Installatie – Verkoop. 

Klik op  https://hacweekblad.toernooivoetbal.be om mee te spelen.