Maak vroegtijdige zorgplanning bespreekbaar

PELT – Iedereen kan ernstig ziek worden of een ongeval hebben. Weet je omgeving wat je belangrijk vindt als zoiets gebeurt? Welke keuzes zou je maken in die situaties? Daarover een gesprek hebben met je naasten, heet vroegtijdige zorgplanning. 

In deze infosessie krijg je meer informatie over hoe je een gesprek aangaat over vroegtijdige zorgplanning. Je krijgt antwoorden op vragen als “hoe zit de wetgeving in elkaar?” en “Wie kan me bijstaan als ik mezelf niet meer voldoende kan uitdrukken.” Ook het praktische luik van formulieren en documenten komt aan bod. Daarnaast krijg je heel wat tips om thuis, samen met anderen, verder na te denken en het gesprek aan te gaan. De spreker is Monique De Raeve van het CM. De infosessie vindt plaats op dinsdag 8 november om 14.00 uur in zaal Holheide aan de Heikapper 25 te Pelt. De middag is gratis na aanmelding via josboes@skynet.be of bel 0032 475 503254. De organisatie van de infosessie is in handen van Okra Centrum & Okra Overpelt Fabriek en de CD&V Senioren Pelt in samenwerking met de CM-Gezondheidsacademie. Alle senioren zijn van harte welkom!