Martijn Kardol heeft een situatie die opgelost moet worden

VALKENSWAARD – Martijn Kardol staat met zijn voorstelling ‘De Situatie’ op zaterdag 12  november in Theater De Hofnar. Martijn werd met zijn programma ‘Bang’ genomineerd voor Neerlands Hoop. ‘De Situatie’ is zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven.   In zijn geheel eigen stijl, haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

Over  de voorstelling ‘De Situatie’

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Maar hoe? En door wie? Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Of ben ik dat zelf? En wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen?

De Volkskrant schrijft over zijn eerdere voorstelling: “Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens mooie liedjes.”.

Kaarten bestellen  

Voor meer informatie of het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur (tel. 0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl


Foto Ben Houdijk