Welkom bij Els Lauwers Hairstudio en natuurkapper

HAMONT – “We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten,” gaat kapster Els Lauwers van start. “Ik heb ondertussen namelijk alle opleidingen afgerond waardoor we nu officieel een ‘natuursalon’ zijn. Dit betekent dat er enkel natuurlijke producten gebruikt worden en we analyses kunnen uitvoeren om zo haar- en hoofdhuid problemen op te lossen.” Om zich volledig toe te kunnen leggen op dit nieuwe concept, heeft Els besloten om het ‘fashion’ gedeelte stop te zetten. “De kleding heeft plaats moeten maken voor ons volledig natuurlijk gamma,” vertelt Els. 

Als Natuursalon is iedere klant bij Els verzekerd van een natuurlijke behandeling. “Ik gebruik de producten van de merken Previa en pH Laboratories, volledig natuurlijk en zonder chemicaliën. Bovendien zijn het kwaliteitsproducten die de beste verzorging voor het haar garanderen.” Els benadrukt dat de natuurlijke producten ook ingezet kunnen worden voor een ontkleuring. “Dankzij de suikerontkleuring kunnen we op een natuurlijke manier de haren ontkleuren of verhelderen. Zo is het perfect mogelijk om blonde en donkere haarkleuren te behandelen.” 

Els heeft zich de afgelopen tijd uitgebreid bijgeschoold. “Een mooie aanvulling op het natuursalon is het feit dat ik vanaf nu ook analyses mag uitvoeren bij problemen met het haar of de hoofdhuid. Dit bij bijvoorbeeld een gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid, psoriaris, haaruitval, vet haar en/of een vette hoofdhuid,… Na het maken van de juiste analyse, kan ik ook meteen een passend advies geven. Bovendien worden de producten die ik gebruik in het salon ook te koop aangeboden, zodat de behandeling ook thuis verdergezet kan worden.”

De komende periode zullen er ook weer verschillende workshops gepland worden in het salon van Els aan de Lozenweg in Hamont. “We willen graag iedere schoolvakantie een leuke workshop voor de kids organiseren. En binnenkort gaan er ook gratis informatiesessie gehouden worden over de nieuwe, natuurlijke producten in ons salon. En met het oog op de feestdagen zullen er diverse workshops voor volwassenen volgen met bv. tips voor het creëren van een opsteek kapsel, het correcte gebruik van een stijl- en /of krultang,…” Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwigheden en komende workshops? Stuur dan een mailtje naar elslauwers@live.be Zo wordt je automatisch in het systeem opgenomen en wordt je als eerste op de hoogte gebracht van workshops en info-sessies. 

Omdat Els graag voor iedere klant ruim de tijd neemt, wordt er enkel op afspraak gewerkt. Die kan gemaakt worden via de website www.elslauwershairstudio.be of via tel. 0032 476 744107. Ook voor de workshops kan er een afspraak gemaakt worden via telefoon of via de website. 

Denk ook tijdig aan uw afspraak voor de feestdagen en ook voor communicanten is het aangeraden om alvast een afspraak vast te leggen. “We zullen ook dit jaar weer leuke geschenkpakketten aanbieden met het oog op de feestdagen, zowel voor hem als voor haar.”  

Natuursalon Els Lauwers is geopend op maandag van 9.00 uur tot 15.00 uur , op dinsdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en van 19.30 uur tot 22.00 uur, op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 7.00 uur tot 14.00 uur. Op woensdag is het salon gesloten. Het salon heeft zijn jaarlijkse sluiting van 1 tot en met 7 januari. Els voegt nog toe: “Voor speciale gelegenheden doen we natuurlijk graag Els Lauwers Hairstudio ook open buiten onze openingstijden!”