Welkomstteam Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Maandag 17 oktober heeft het welkomstteam van Budel-Schoot een cheque van Rabobank Weerterland & -Cranendonck in ontvangst mogen nemen. De cheque was voor het project “Goed voor jou & Goed voor je leefomgeving.” 

Met dit bedrag kan het Welkomstteam weer mooie welkomsttassen en kaarten laten maken. Hiermee worden nieuwe bewoners van Budel-Schoot welkom geheten, door een persoonlijk bezoek met een mooie gevulde welkomsttas. De tas is mede mogelijk gemaakt door de lokale ondernemers. In de welkomsttas zit onder meer een plattegrond waar alles te vinden is en informatie van wat er zoal te beleven en te doen is. Dit om de nieuwe bewoners wegwijs te maken in Budel-Schoot. Ook is er aandacht voor geboortes en verhuizingen binnen Budel-Schoot. En er wordt ook stilgestaan bij overlijdens. Hiermee levert het welkomstteam een bijdrage om nieuwe inwoners van ons dorp zich welkom te laten voelen en te informeren over ons leefgebied in ons prachtige dorp. Zo versterken ze de lokale leefomgeving en maken we het verschil. Namens het welkomstteam een bedankje aan Germa van Rabobank Weerterland & Cranendonck voor het uitreiken van deze geweldige cheque!