Alles op rijtje bij Buulder Buk

BUDEL – Het gaat van start dit weekend. Een nieuw seizoen met tal van carnavalsactiviteiten. De tent is inmiddels geplaatst bij de Bouwhallen aan de Poelderstraat. Vrijdag 11 november de aftrap in Buul met Ut Get Beginne en de bekendmaking van de 67e Hoogheid van c.v. Buulder Buk. De volgende dag op 12 november groot Bokkenfèst in de tent. Op 16 december wordt het nieuwe Jeugdprinsenpaar bekendgemaakt en gaat men de volgende dag op 17 december aan de Boerenbrulluft. Op 14 januari is er de receptie van de Hoogheden. De Buulse zittingen beginnen op 22 januari met de Seniorenzitting en de twee weekenden die erop volgen, 27 en 28 januari en 3 en 4 februari de Buulse Zittingen. Op 12 februari is het podium voor de Jeugd en zal het Jeugdpaar receptie hebben. Met carnaval trekt er op zaterdag 18 februari de Jeugdoptocht door de Buulse straten en voor we op dinsdag 21 februari met de Bokverbranding afsluiten kan er genoten worden van de Grote Optocht die op dinsdagmiddag weer velen naar Buul zal trekken. Met deze activiteiten op een rij is iedereen weer helemaal bij. Ook nog een keer op een rij alle tips voor de nieuwe Hoogheid van c.v. Buulder Buk: Carnaval zit er in het bloed. Is niet bang uitgevallen. Tuft er niet in. Heeft iets met ballen. Houdt het wel luchtig. Altijd lekker actief. Kleurrijk type. Zet ’t beste beentje voor en heeft geen 2 linkerhanden. Een hele rij met tips waar nog net geen naam in genoemd wordt. Heel veel meer prijsgeven over de nieuwe Prins, Prinses of Prinsenpaar doen we dus nu niet meer. Er zijn bokken en geiten die hiermee zeker weten welke naam of namen erbij horen. Hoor jij ook in dat rijtje van mensen die het zeker weten, doe dan ook mee en maak kans op die bak Budels die er te winnen is. En kom zeker op 11 november tijdens Ut Get Beginne kijken wie de nieuwe Hoogheid gaat zijn en of jij dus gelijk had. Via secretaris@buulderbuk.nl laat je tot uiterlijk 10 november 24.00 uur weten wie de 67e Hoogheid gaat worden. Dan maak je kans om uit de rij met goede inzenders als winnaar van de bak Budels te worden geloot. De entree bij Ut Get Beginne op vrijdag en het Bokkenfèst op zaterdag is geheel gratis. DJ Ganzz, DJ Jerome, DJ Siem, Schorre Chef en MC Vals, Bonte Carlo en Jeroen van Zelst zorgen voor het vermaak. Sluit ook aan in de rij voor de polonaise en vier het feestje met alle carnavals liefhebbers uit Cranendonck en omgeving mee.