Opnieuw zege voor sv Budel

BUDEL – sv Budel heeft  in een matige wedstrijd toch drie punten weten binnen te slepen. sv Budel miste een behoorlijk aantal vaste basisspelers en dat was te zien ook. In de 3e minuut werd het al 1-0 door een kopbal van Rik Bogers. Na dit sterke begin zakte Budel ver weg. ONDO nam het initiatief en werd sterker. In de 11e minuut kwam ONDO via een penalty op 1-1.  Hierna werd Budel wel iets sterker, maar het miste stootkracht voorin. De ruststand was  1-1. Na rust werd het niet veel beter, ONDO legde veel fysiek op de mat en Budel wist daar geen raad mee. Thomas en Daan werden ingebracht als verse krachten in de aanval. Het bleef van sv Budel-kant allemaal vrij matig. 10 minuten voor tijd kwam sv Budel gelukkig op een 2-1 voorsprong. Thomas Beerten kopte een assist van Daan Kooken ietwat gelukkig binnen. ONDO ztte in de laatste 10 minuten alles op alles om toch nog een puntje uit het vuur te slepen, maar onder leiding van keeper Dennis van Gils bleef de voorsprong in stand. Een matige wedstrijd toch in winst omzetten, dan word je ………..? Zeggen ze. Volgende week zondag uit tegen DESM. Bij winst is de 1e periodetitel binnen! Hopelijk zijn er dan weer een aantal vaste basiskrachten teru  en kan er een klein feestje gevierd worden na de wedstrijd.