Sinterklaasactie Voedselkasten Cranendonck

CRANENDONCK – Nu de sinterklaastijd weer is aangebroken komen de initiatiefnemers van Voedselkasten Cranendonck met een nieuwe actie, zodat ieder kind dit jaar een cadeautje krijgt van de goedheiligman.   

De sinterklaasactie is bedoeld voor mensen uit Cranendonck die het financieel zwaar hebben door de hoge inflatie en energiekosten. Daardoor is er minder of geen geld voor sinterklaascadeautjes. De actie wordt gehouden om ervoor te zorgen dat kinderen uit deze gezinnen dit jaar ook een cadeautje in de schoen krijgen en iets op pakjesavond.

Voedselkasten Cranendonck werkt hiervoor samen met de Sociaal Makelaars in de gemeente Cranendonck. “Mensen moeten de samenstelling van hun gezin doorgeven en vervolgens gaan wij op zoek naar passende cadeautjes”, zegt Elles Roosenboom van Voedselkasten Cranendonck.

Het initiatief is bedoeld voor kinderen tot 12 jaar. Is er ook een ouder kind in het gezin, dan kan dit ook worden doorgegeven. In dat geval wordt er gezocht naar een passend cadeau.

De initiatiefnemers zijn daarnaast ook op zoek naar mensen die schoon, compleet en herbruikbaar speelgoed willen doneren voor de sinterklaasactie.

Mensen kunnen zich voor de actie opgeven bij Elles Roosenboom en Margret Hendriks (via Messenger) of bij de Sociaal Makelaars in Cranendonck. Aanmelden kan ook via voedselkastencranendonck@hotmail.com. Voor meer informatie over de sinterklaasactie zie de Facebook-pagina van Voedselkasten Cranendonck.