Start feestseizoen Valkenswaards centrum

VALKENSWAARD – Vrijdag 11 november start een gloednieuw initiatief in het vernieuwde Valkenswaardse centrum: Gloei. Een verlichte etalage-route door het centrum om richting de feestdagen extra sfeer te brengen. Ook vieren we de nieuwste aanwinst voor het centrum: de pergola. Om 18.45 uur start de openingsceremonie. Onderdeel van de ceremonie is een spectaculaire trapeze act. Ook doen burgemeester Ederveen en centrummanager Jef van Stratum officieel het licht aan tijdens een speciale koopavond. 

De openingshandeling is niet alleen de officiële start van Gloei22. Op hetzelfde moment wordt ook de traditionele feestverlichting in het centrum ontstoken, gaat de nieuwe verlichting van de Nicolaaskerk aan én zal de splinternieuwe pergola het decor zijn voor een spectaculaire trapeze act. Er is dus echt weer wat te vieren en te beleven in het hart van Valkenswaard.

Foto vrijdag wordt ook de pergola onthuld.