Before After: Een tweede kans voor de liefde

VALKENSWAARD – Op donderdag 24 november brengt Oatmilk de musical Before After in Theater de Hofnar. Een intieme musical met live muziek vol meeslepende ballads over liefde, identiteit en het doorbreken van patronen. Zowel de creatief producent Niels van Doormalen als de muzikaal leider Neil Foreman zijn uit Valkenswaard afkomstig.

Wanneer de jonge dertigers Ami (Desi van Doeveren – Mannenharten 2) en Ben (Coen Bril – De Oost en De Slag om de Schelde) elkaar tegenkomen op een prachtige heuvel, herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die plots verdween. Hij herkent haar niet. Sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Terwijl Ben een nieuw bestaan probeert op te bouwen, probeert Ami het verleden verborgen te houden en zo hun relatie een nieuwe kans te geven. ‘Before After’ springt heen en weer tussen nu en toen – wat ging er mis tussen hen? En wat als je een tweede kans krijgt? Kun je werkelijk opnieuw beginnen?

Voor meer informatie of het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Tel. 0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Foto Lonneke van der Pal