Dave Louis in De Smeltkroes

MAARHEEZE – De aktiviteiten kommissie van De Smeltkroes heeft voor zaterdag 19 november een matinée gepland met zanger Dave Louis.  

Dave Louis is een bescheiden zanger met een prachtige warme stem. Hij is geboren in Valkenswaard en zijn roots liggen in het mooie Indonesië. Hij wordt geïnspireerd door Elvis Presley, Tom Jones Engelbert Humperdinck en vele andere legendes. ´Zingen is mijn passie,’ aldus de artiest. Tijdens zijn theatertournee zingt hij een gevarieerd repertoire van lovesongs tot rock and roll en van country tot Nederlandstalige liedjes. Maar ook zal hij zijn eigen nieuwe nummers ten gehore brengen. Dave Louis wordt ondersteund door Marlon Ronkes (7-voudig wereldkampioen dance) en zijn dansteam. Het wordt een geweldige middag voor jong en oud en voor ieder wat wils! De middag begint om 14.00 uur in De Smeltkroes. Toegangskaarten kosten €4. De Smeltkroes ligt aan de Kijkakkers 1 te Maarheeze.

Foto Zanger Dave Louis met 4 professionele dansers