Door blessures verzwakt  FC Cranendonck verliest uit bij FC Oda

CRANENDONCK – Een door vele blessures geplaagd FC Cranendonck heeft kansloos verloren bij FC Oda. Een ontluisterende 6-0 nederlaag was het uiteindelijke resultaat. 

Het begin van de wedstrijd was nog wel hoopvol voor FC Cranendonck. De eerste twee kansen in deze wedstrijd waren nog voor FC Cranendonck, maar doelpunten bleven uit. Het was FC Oda dat na 28 minuten een vrije trap mocht nemen op pakweg 20 meter van het doel.FC Cranendonck keeper Pieter Broers kon het harde schot niet onder controle krijgen en de FC Oda spits was er als de kippen bij om de rebound te benutten: 1-0. Dat was ook het moment dat FC Oda met steeds meer bravoure ging spelen. Na 39 minuten resulteerde dit in een volgende doelpunt. Een mooie steekbal zette de FC Oda buitenspeler alleen voor de doelman. Met een listig lobje liet hij de FC Cranendonck doelman geen kans en de 2-0 stand kon op het scorebord. Dit was tevens de ruststand. Na de pauze viel de 3-0 al vrij snel. Een hard afstandsschot dwaalde tussen vele spelers door en verdween in de uiterste hoek. Hierna was het verzet van FC Cranendonck definitief gebroken. En toen er ook al snel een drietal flinke blessures vielen, ging het van kwaad tot erger. Een stevige overtreding op het middenveld tegen FC Cranendonck liet de scheidsrechter lopen, met als gevolg dat de 4-0 zomaar gescoord kon worden. Hierna volgden nog 2 identieke doelpunten. Twee keer een hard afstandsschot onhoudbaar voor de keeper en daarmee werd de eindstand op 6-0 gezet. Een stevige domper voor FC Cranendonck. Komende zondag staat de derby tegen Rood Wit’67 op het programma.