Hema IJzeren Man Volksloop in Herfstsfeer!

WEERT – Zondag 6 november stond de maandelijkse Hema IJzeren Man Volksloop weer op het programma. De lopers liepen door mooi gekleurde (herfst)bossen. De weersomstandigheden waren prima! Aan deze loop namen meer dan honderdzestig lopers deel. De jeugdige lopers gingen om 9.30 van start, om 10.00 uur startten de langere afstanden voor de senioren. 

Voor aanvang werden Emma Retera en Mark Olthof gehuldigd. Zij hadden ieder tien keer deelgenomen en ontvingen hiervoor een medaille ter herinnering aan dit feit.  Wim Frenken uit Weert heeft al 350 deelnames op zijn naam staan. Een geweldige prestatie, waarvoor ook hij een aandenken ontving. De volgende loop is op zondag 4 december. Het vindt allemaal plaats bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord, Voorhoeveweg 2 te Weert.

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl Meer info over de Hema IJzeren Man Volksloop kijk je op: www.avweert.nl