Ladies Only

BUDEL – In januari 2023 start Karateschool Yin Yang onder de noemer ‘Lady’s Only’ met zelfverdedigingslessen voor ‘only ladies’ vanaf 8 jaar. De  ‘Lady’s Only’ lessen zijn er om jezelf te ontwikkelen en te begrijpen. Met kneepjes uit het Kyokushin Karate leer jezelf te verdedigen in diverse situaties. Zo leren de deelnemers: effectief en eenvoudige zelfverdedigingstechnieken, inschatten van mogelijke gevaarlijke situaties, zich weerbaarder op te stellen, enzovoorts! De lessen worden gegeven door Anja Vercoelen, 1e Dan kyokushin karate en Rijkserkend gediplomeerd. Anja heeft een geschiedenis in het ‘worden gepest’. Hiervoor is ze in haar tiener jaren gestart met Kyokushin Karate bij Karateschool Yin Yang onder leiding van Shihan Gerard van Kessel. Ondertussen is ze gegroeid in het karate en de vele nevenactiviteiten in het kyokushin karate. In iedere les ontdek je weer iets nieuws en leer je jezelf beter kennen. Ontdek wat Karateschool Yin Yang voor jou te bieden heeft.

Kijk voor meer informatie van de lessen op onze website: www.kyokusyinyang.nl/events

Foto Anja