Cadeaudagen Oxfam Wereldwinkels

HAMONT-ACHEL / PELT – Van 26 november tot en met zondag 4 december worden de jaarlijkse Cadeaudagen van Oxfam georganiseerd. In Hamont-Achel is iedereen welkom in Expo De Wal (Wal 22 in Hamont) op zaterdag 26, zondag 27, dinsdag 29 en woensdag 30 november welkom, en op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december. De wereldwinkel van Overpelt zal de Cadeaudagen organiseren in CC Palethe (Jeugdlaan 2 in Overpelt) en dit op zaterdag 26 en zondag 27 november. De wereldwinkel Hamont-Achel viert dit jaar trouwens zijn 25 jarig bestaan. En wist u dat de wereldwinkel van Hamont-Achel en Overpelt sinds juli 2022 samen zijn gesmolten in 1 vzw? Later hierover meer in HAC Weekblad. Voor meer informatie over de Cadeaudagen kijk op  oxfamwereldwinkels.be Of blijf op de hoogte via de Facebookpagina’s. De wereldwinkel Hamont-Achel is ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via wwhamont-achel@hotmail.com of tel. 0032 476236043.