Taal- en Dialectquiz Wim Daniëls

BUDEL – Wat weet jij over de Nederlandse taal? Vind jij een dialect ook zo leuk? Kom op dinsdag 15 november je kennis testen bij de interactieve ‘Taal- en Dialectquiz’ in Bibliotheek Budel en win een gesigneerd boek van Wim Daniëls!

Wim Daniëls is schrijver van allerlei soorten boeken, zijn favoriete taal is dialect. Hij treedt op in de theaters met theatercolleges en cabaretvoorstellingen en af en toe presenteert hij een tv-programma (Het dorp, samen met Huub Stapel, en Nederland op Film). Met Kasper Boon maakte hij een bordspel: Het grote taalspel. Op 6 november geeft hij een lezing in Theater De Borgh. Naar aanleiding van dit optreden heeft Bibliotheek De Kempen in samenwerking met MFC De Borgh een unieke Kahoot-Quiz in elkaar gestoken. De quiz wordt door niemand minder dan Arian (Comptgoed!) Compen op gepaste wijze gepresenteerd. Denk jij dat je alles weet over dialect? Kom dan naar onze ‘Taal-  en Dialectquiz’! (Tip: leen eens een boek van Wim Daniëls…)

Reserveren

Deze activiteit is op dinsdag 15 november om 20.00 uur in Bibliotheek Budel en is geheel gratis. Een plaatsje is eenvoudig te reserveren via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl. Let op: Meedoen gaat via een smartphone!