Tuinhier Achel

ACHEL – Op dinsdag 15 november houdt Tuinhier Achel een lezing over vaste planten in het Michielshof te Achel. Deze les wordt verzorgd door Marc van Holst en begint om 19.30 uur. Vaste planten zijn onmisbaar in de tuin en ze zijn er in vele kleuren, vormen en maten.

Belangrijk is de bloeitijd, het mooiste effect krijgt men als de tuin het gehele jaar in bloei staat. Een goede keuze is daarom zeer belangrijk. Ook standplaats, licht en grondsoort bepalen of een plant het naar de zin heeft. Wilt u meer weten over vaste planten, u bent van harte welkom. Tuinhier Achel bestaat bijna 100 jaar. Als lid kunt u onze verenigingsavonden bezoeken en krijgt u maandelijks een boeiend magazine met allerlei  aspecten over tuinieren. Bezoek ook eens de facebook pagina van Tuinhier Achel. Tot ziens!

Foto Helleborus orientalis hybriden