Kerstconcert Christmas Together

HAMONT – Met een jaar vertraging eindelijk weer een kerstconcert… En wat voor één: vier groepen bundelen hun krachten om er een warm kerstfeest van te maken.

Just Music is initiatiefnemer . Zij weten jullie altijd in de juiste sfeer te brengen met hun mooie koorklanken. Showkoor Rise Up heeft weer een nieuwe start gemaakt, want de oudste meisjes zijn hun eigen weg gegaan. Met wat nieuwe jongeren willen zij er graag bij zijn. Intermezzo is ontstaan uit Rise Up. Verschillende meisjes die Rise Up ontgroeid zijn, willen toch graag blijven zingen en zijn zelf dit initiatief gestart…. intermezzo… is het iets tussen Rise Up en Just Music in? In ieder geval zijn we heel blij hen op ons kerstconcert te kunnen voorstellen. Sing Connected is een nieuw initiatief van dirigent Karin en een collega dirigent Evi Bex. Mensen verbinden door samen te zingen. Het is ontstaan in de coronaperiode om mensen online aan het zingen te houden. Nu combineren ze online en live repetities. Deze groep werd speciaal voor dit concert samengesteld. 

Christmas Together belooft een schitterend kerstconcert te worden. Dit gaat door op zaterdag 17 december om 20.00 uur en op zondag 18 december om 15.00 uur. Het concert wordt gehouden in de kerk van Hamont centrum en de inkom bedraagt €17,50 Meer info op www.justmusic.be