Kerststuk maken

SOERENDONK – Nog eventjes en dan komen de feestdagen er weer aan! Een tijd van samen zijn, gezelligheid en prachtige versieringen met heel veel lichtjes. Zeker in deze roerige tijd willen we het tijdens de komende feestdagen extra gezellig maken in huis. 

Daarom organiseert het Dorpstrefpunt Zurrik op dinsdag 29 november een creatieve avond. Met de deskundige hulp van Riek van Kessel worden er dan mooie kerststukken gemaakt. Iedereen is daarbij van harte welkom! Men begint om 18.30 uur. Het Dorpstrefpunt zorgt voor het frame met de bijbehorende benodigdheden, de oasis, de ijzerdraad en de wilgentakken. Neem zelf het volgende mee: Snoer met lichtjes (20 lampjes is voldoende), kerstballetjes, dennenappels, mos en andere versieringen. De kosten voor deze avond bedragen €10. Een kopje koffie/thee met wat lekkers is hierbij inbegrepen. Vol =vol. 

Je kunt je aanmelden tot en met dinsdag 23 november  bij Rietje Boelens

(0031 6 1534 71 7) of bij Marian Ras (0031 6 2947 8347). Graag tot ziens op 29 november.