Van der Kruis Vakschilders wederom genomineerd 

MAARHEEZE – Van der Kruis Vakschilders uit Maarheeze is wederom genomineerd voor de Nationale Schilders -Vakprijs 2022 in de categorie Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk. Eind november wordt bekendgemaakt op welke plaats het schildersbedrijf zal eindigen.

Het project beoordeeld door de jury is het nieuwe innovatieve pand van Different Doors aan de Randweg-Zuid 28 te Budel. De firma produceert garagedeuren bestemd voor het hogere segment. Het gebouw voldoet aan alle vereiste om betiteld te worden als het “meest energiezuinige pand van Nederland” wat voldoet aan de energie eisen gesteld tot 2050. Door de schilders van Van der Kruis Vakschilders is het totale pand onder handde genomen met duurzame, innovatieve producten. Alle houtconstructies zijn geschuurd en drie maal behandeld met een transparante lak. De wanden, 2000 m2 in totaal zijn uitgevlakt, geschuurd en beplakt met renovlies behang en daarna geschilderd met een hoogwaardige matte muurverf. Door het gehele pand zijn 8 verschillende soorten exclusief behang aangebracht, vanaf de toiletten tot aan het plafond in de bedrijfskantine. Met echte ruw-catcher is het 3 dimensionale akoestische behang aangebracht op het plafond van de directiekamer. Er zijn meer dan veertig kozijnen, deuren en ramen geschilderd met een zijdeglans lak van zeer hoge kwaliteit. De kleuren zijn gelijk aan de bedrijfskleuren. Aan ieder detail is aandacht besteedt gebruikmakend van milieutechnische producten die tot de top behoren. Van der Kruis Vakschilders vertegenwoordigd door Ruben van der Kruis is er trots op dat hij met zijn team heeft kunnen werken aan een project waar innovatie, duurzaamheid en High-End bij elkaar komen. Benieuwd wat de uitslag zal zijn eind november.

Een filmpje van het project is te bekijken op www.nationaleschildersvakprjs.nl tevens kan je daar ook stemmen op het project.