Bokkenblaaike komt pas later

BUDEL – Tijdens Ut Get Beginne op vrijdag de elfde van de elfde werd Prinses Nicky I bekend gemaakt als de 67e Hoogheid van c.v. Buulder Buk. Het is een goede gewoonte dat daags na deze bekendmaking de Raad van Elf op pad wordt gestuurd om overal in Buul het Bokkenblaaike in de brievenbus te bezorgen. Echter dit jaar heeft iedereen tot nog toe vergeefs een gang naar de brievenbus gemaakt. En ook kan het Bokkenblaaike nog nergens afgehaald worden. We zijn immers nog volop bezig met de laatste artikelen en aanvullingen. En ook moeten we nog wachten op de bekendmaking van de opvolging van Jeugdprins Stan en Jeugdprinses Noah die het afgelopen seizoen Buul voorgingen in het carnaval. In elk geval zal komende zondag de Bok geplaatst worden in de Willem de Zwijgerstraat bij het kersverse Prinsenpaar Prinses Nicky I en Prins Jeroen. Op 26 november zal Buul weer uit de voegen barsten als er het grote Verbroederingsbal gehouden wordt. Op 16 december maken de Jeugdclubs Budel bekend wie de Jeugd zal aanvoeren als Jeugdprinsenpaar van Buul en is er de volgende dag op 17 december de Boerenbrulluft. En dan moet je zorgen dat de Nee-Nee sticker van je brievenbus is gehaald. Want op zondag 18 december zal hij bezorgd worden het Bokkenblaaike. Tot die tijd kun je ons blijven volgen via social media, website www.buulderbuk.nl en natuurlijk de lokale media. Hou de kalender in de gaten en vier dit jaar carnaval met ons mee onder de leus: “Alle vuut van de vloer, mej un Geit aon ut roer!”

Foto Michel Achten