Première ‘Van wie is die string?’ van De Budelse Comedie

BUDEL – Komend weekend staat de première van ‘Van Wie is die string?’ van  De Budelse Comedie op het programma. Onder regie van Piet Fransen is er enthousiast én met heel veel plezier gewerkt aan deze toneelproductie. Het eindresultaat mag gezien worden, zeker in combinatie met een geheel spiksplinternieuw basis decor.

In “Van wie is die string?”, een kluchtige komedie van auteur Rob van Vliet, neemt De Budelse Comedie het publiek mee naar de huiskamer van Jort & Patty. Op het moment dat drie vriendinnen voor een gezellig weekendje naar Amsterdam zijn, grijpen de mannen meteen hun kans en vieren een feestje samen met vrienden. Geweldig toch! Maar…de volgende morgen…wat een troep, lege bierkratten, pizzadozen én een rode string! Van wie? De vrouwen zijn al onderweg naar huis, dus haast maken met de grote schoonmaak. Maar hoe, wat en van wie is toch die string? Van de buurvrouw, van een escortdame of van de vrouw des huizes? Hoe de heren zich hier nog uit kunnen redden is nog maar de vraag. Een goede reden om dit fantastisch leuk toneelstuk te gaan zien. 

Echt een aanrader om van de partij te zijn op: zaterdag 19 november 20.00 uur première, zondag 20 november 14.00 uur matinee, zondag 20 november 20.00 uur avondvoorstelling, telkens in De Borgh te Budel. Voor het eerst ook een voorstelling op de woensdagavond. Op 23 november om 20.00 uur zal hiermee de gehele reeks voorstellingen worden afgesloten. De voorverkoop loopt bijzonder goed. Er zijn online nog toegangskaarten te verkrijgen via de Borgh  www.theaterdeborgh.nl, met uitzondering van de matineevoorstelling, die is reeds uitverkocht.