Jeugdprinsenbal bij De Heiknuuters

BUDEL-DORPLEIN  –  Op zaterdag 19 november vanaf 15.11 uur starten de Heiknuuters met een jeugdprinsenbal. Er wordt afscheid genomen van de huidige jeugdhoogheden Jeugdprinses Senna, Jeugdadjudanten Quint Kaylee en Silke. Wat zijn ze de carnaval in seizoen 2021-2022 op voortreffelijke wijze voor gegaan. Waar het dan toch allemaal om draait. Wie zouden de nieuwe jeugdhoogheden voor komend seizoen worden? Dit gaan ze in Dorplein op een unieke manier bekend maken. Inmiddels zijn er al diverse hints gegeven en deze zijn terug te vinden op de website www.heiknuuters.nl

Nieuw dit jaar is dat de Heiknuuters samen met het nieuwe jeugdprinsenpaar ook de Jeugdraad van Elf gaan presenteren. Samen gaan ze er dit jaar met de jeugd een geweldig carnaval van maken.  Na de bekendmaking van het Jeugdprinsenpaar, is het de beurt aan Prinses Vanessa 1e en Markiezin Renske 1e  om een Prins en Markies te kiezen voor een Avond. Na een lange reeks speeddates met alle kandidaten is het zover, de 10 kandidaten komend uit diverse carnavalsgroepen en Dorpleiners worden voorgesteld aan het publiek.

Prinses Vanessa 1e en Markiezin Renske 1e stellen nog twee kritische vragen aan de kandidaten, om te bepalen wie hun toekomstige Prins en Markies voor een Avond worden.

Wie zouden er gekozen worden en krijgen voor een avond prinsenkleding aan en worden Prins en Markies voor een Avond? Ben je nieuwsgierig, heb je zijn in een mooi feestje kom dan zaterdag 19 november om 19.00 uur naar De Schakel zodat je niets mist van dit spektakel! Entree is gratis, garderobe aanwezig en voor een lekker frietje hoef je niet naar huis. De Heiknuuters hebben gezorgd voor een mooi en gevarieerd dag en avond programma en hopen dan ook alle carnavalsvierders te mogen begroeten om er samen weer een gezellige carnavalsdag van te maken!