Sinterklaas Kleurwedstrijd 

REGIO – Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! En om dat te vieren heeft HAC Weekblad, naar jaarlijkse gewoonte, een leuke kleurwedstrijd voor de kids. Kijk naar de pagina hiernaast want daar staat een mooie tekening die dringend ingekleurd moet worden. En niet zomaar, nee nee, op je allermooist! Want voor 3 kunstenaars staat er een mooi cadeau klaar, namens HAC Weekblad in samenwerking met Doabuy. Dus pak je kleurtjes, stiften, glitterpennen, stempels, stickers,… en maak er een prachtig kunstwerk van! Uit alle inzendingen worden 3 winnaars geloot die op maandag 5 december een prijs in ontvangst mogen nemen. Zorg ervoor dat de tekening (met daarop ook je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd) ten laatste op zondag 4 december in de brievenbus van HAC Weekblad terecht komt aan Stad 29 in Hamont. Of loop even binnen tijdens de openingstijden van het kantoor. De tekening is trouwens ook te downloaden via www.hacweekblad.eu We wensen alle kinderen veel inspiratie toe en we staan al te popelen om alle mooie tekeningen te ontvangen.