SVSH te sterk voor vv Maarheeze

MAARHEEZE – Nieuwkomer SVSH kent een voortvarende start in de 4e klasse met vier overwinningen en slechts vijf verliespunten in zes wedstrijden. En ook tegen Maarheeze wist SVSH binnen vijf minuten het net te vinden. Uit een corner kreeg Maarheeze de bal niet uitverdedigd: 1-0.

Deze snelle achterstand bracht Maarheeze echter niet van stuk en zocht de aanval. Al in de 12e minuut wist Remy Verhoeven een goede corner van Ralf van Beek te promoveren tot de gelijkmaker. Tegen het einde van de 1e helft kreeg diezelfde Ralf van Beek een uitgelezen kans op de 1-2. Echter de doelman van SVSH liet zich niet verschalken.

In de 2e helft kwam SVSH opnieuw sterk uit de startblokken en tekende al snel voor de 2-1. Maarheeze kon zich niet voor een tweede keer herpakken. SVSH zette hoog druk en Maarheeze kon daar onvoldoende onderuit voetballen. Rondom het uur voetballen besliste SVSH met twee treffers kort achter elkaar de wedstrijd: 4-1. In het resterende deel van de wedstrijd kon Maarheeze geen aanspraak maken op een aansluitingstreffer. SVSH is de terechte winnaar en Maarheeze heeft voldoende huiswerk te doen voor komende zondag. Dan staat de thuiswedstrijd tegen de nummer 3 RKMSV uit Meijel op het programma, aanvang 14.00 uur op sportpark De Romrijten.