Verras jij Elise ook met een kaartje?

HAMONT-ACHEL – Samen met Russin Veronika Kudermetova won Elise Mertens deze week de dubbeltitel op de WTA Finals in het Amerikaanse Fort Worth. Een prestatie die het stadsbestuur niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. In het Huis van het Kind werd vandaag dan ook stevig geknutseld om Elise te verrassen met zelfgemaakte kaartjes. Wil jij Elise ook feliciteren met haar topsportprestatie? Dat kan! 

Op verschillende locaties in Hamont-Achel worden wenskaartjes klaargelegd. Zo kan jij er een hartverwarmende boodschap opschrijven om Elise Mertens in de bloemetjes te zetten. Je kan deze wenskaarten tot en met maandag 21 november deponeren in de wachtzaalmannetjes die je terugvindt op de volgende locaties: 

  • Huis van het Kind 
  • Bibliotheek Hamont
  • Sporthal De Posthoorn
  • Stadhuis
  • Gemeenschapshuis
  • Bibliotheek Achel
  • Sporthal De Koekoek

Voorzie je liever zelf een kaart? Dan mag je deze ook deponeren in de brievenbus van de wachtzaalmannetjes.