WK Voetbal bijna van start! 

Van zondag 20 november tot en met 18 december wordt het FIFA Wereldkampioenschap voetbal georganiseerd. HAC Weekblad organiseert ook deze keer een leuke pool waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Ook deze keer loont het de moeite want er zijn weer mooie prijzen te winnen. Surf snel naar www.hacweekblad.eu en klik op de banner bovenaan. Zo kom je uit op de wedstrijdpagina waar alle informatie te vinden is. 

Niets zo gemakkelijk om het WK op de voet te volgen dan met een wedstrijdschema. Hierop kan je dan na iedere match de uitslag noteren. Op die manier kan je precies bijhouden welk land doorgaat naar de volgende ronde en tegen wie ze moeten spelen. 

Daarom deze week het uitgebreide wedstrijdschema. Dit schema is handig om te bewaren, zodat je gedurende het volledige WK alle info bij de hand hebt. Dit WK  wedstrijdschema werd mede mogelijk gemaakt door de ondernemers op de dubbele pagina in HAC Weekblad.