‘Dag van de natuur’ in het Hageven 

PELT – Op 26 november is het de ‘Dag van de Natuur’ en in het Hageven gaan ze die dag niet zomaar laten passeren. Samen met vrijwilligers wil Natuurpunt Pelt aan de slag gaan met beheerwerken in het Hageven. De beheerders werken natuurlijk vaker aan het Hageven om het zo in zijn mooie staat te houden. Met meer mensen kunnen ze meer hectaren tegelijk aanpakken. Dus als je denkt ‘dit is iets voor mij!’….dan ben je altijd welkom! De organisatie vraagt belangstellenden wel om zich op voorhand inschrijven via bc.hageven@natuurpunt.be Na de harde werken worden de vrijwilligers beloond met een klein bedankje van soep en broodjes. De ‘Dag van de Natuur’ staat dit jaar in het teken van de beschermers van de toekomst, dus zeker jeugdbewegingen en jongeren en kinderen zijn ook welkom! 

Door Melissa van Wijngaarden

Archieffoto Hageven