Muzikale Sinterklaasvoorstelling in Theater de Borgh 

BUDEL – We hebben er een heel jaar op moeten wachten, maar eindelijk is Sinterklaas weer in ons land! En dit jaar brengt hij een bijzonder bezoek aan Theater de Borgh. Tijdens deze muzikale voorstelling worden er een aantal belangrijke vragen gesteld. Mogen grote mensen ook hun schoen zetten? Waar zet je die dan? En komt er dan wel wat in? Zouden grote mensen, net als kinderen, ook niet alles krijgen wat op hun wensenlijstje staat? De muzikanten zetten hun schoen en nemen daarbij veel verschillende en ook bijzondere instrumenten met zich mee. Ze spelen en zingen uit volle borst en iedereen zingt mee!  Nu zullen zij toch zeker ook wel iets in hun schoen krijgen? Het blijkt allemaal niet zo eenvoudig… misschien kunnen de kinderen in de zaal wel een handje helpen.

Uiteraard zal Sinterklaas ook in deze voorstelling verschijnen om het verhaal tot een goed einde te brengen.  Kaartjes voor de voorstelling in Theater de Borgh op woensdag 30 november kosten slechts 6 euro en zijn te koop via www.theaterdeborgh.nl of vraag ernaar bij de balie van MFC de Borgh.